JAG i tidningen

 
Inte nog med att jag spelade bra och fick känna glädje med tennisen igen. Jag blev intervjuad i en helsida i Trelleborgs största tidning. Känns inte dåligt (även om bilden dom tog på mig var fullständigt katastrofal). Det är andra gången jag får en artikel om mig i tidningen. Förra gången var det i Lidingö Tidning.

Bilder från pappas telefon

 
 
 
 
 
 
 
 
Nu när touchen på min mobil inte fungerar har jag lånat pappas telefon någon gång och då hittade jag dom här bilderna x)
 

Spelade BRA !

Nu är jag och Martin i Skåne på mitt landställe som jag nämnde tidigare.


 Jag har ställt upp i två tennistävlingar och i förrgår spelade jag tre matcher. Jag vann alla. Spelade riktigt bra och kändes så himla skönt och kul eftersom mitt självförtroende i tennisen har varit på botten i typ 1,5 år. Var en sådan lättnad när jag vann kvartsfinalen i DS-elit klassen i Beddinge. Har aldrig varit i semifinal i en sommartour tidigare. Spelade väldigt bra i semifinalen också men min kropp var helt död efter tre matcher dagen innan så jag orkade inte hela vägen ut och förlorade i en tuff tresetare. Är väldigt nöjd ändå. Har aldrig haft så ont i hela kroppen som nu. Kan inte röra mig. Men det är en lite skön känsla också att vara helt fysiskt utmattad.