Sen match!

Sitter på pendeltåget hem! Har precis spelat match i Tumba mot en tjej från Svedala i Skåne!! Jag har landställe i närheten av Svedala så jag kände hennes tränare och allting xD dock var hennes pappa inte trevlig... Han trodde typ att han var domare! När jag dömde ut en boll hör jag hans röst från läktaren:"nä den satt!!!"
Jag förlorade 6-7 1-6 men är jättenöjd, iaf med första set då jag spelade grymt! Sedan orkade jag inte riktigt i andra. Hade egentligen ingenting att förlora eftersom hon har jättemycket mer poäng än jag och har tävlat mycket mer!
Nu ska jag hem och sova! Kram<3

Utelåst

Har precis spelat tennis med mina vänner:) Jätteroligt var det! Nu har jag dock inte lika kul... Sitter i trapphuset och har glömt nycklar! Trodde att någon skulle svara! Dessutom svarar inte mamma!:/ aja!
Det är Carro på ena bilden!:)<3

 

31 Oktober 2011

Godmorgon:)
Idag är det sista dagen i Oktober månad, det är faktiskt jul snart!
Åt självklart honungsmackor till frukost<3 Snart ska jag spela tennis med Carro, Eric och Filip :D Roligt!
Sedan har jag ju match mot en grym tjej i kväll! Fast jag har ju inget att förlora! Det jag är mest spänd över är onsdag... Då ska jag provspela för Lidingö TK! Jätteläskigt och jättespännande, jag måste spela riktigt bra så att de sätter mig i en bra grupp!
Just nu håller jag på att leta efter en låt som jag kan sjunga på skolavslutningen! Ska nämligen uppträda helt själv i år (tidigare har jag alltid haft en kompis brevid mig) så det gäller verkligen att hitta rätt låt! Fast Car av Tracy Chapman är bra, men det känns inte riktigt helt rätt pånågot sätt, dessutom är ackorden till den jättesvåra!
En sak som är säker är att jag inte tänker sjunga någon modern R n B låt!
Nu ska jag koka risgrynsgröt x)
Ses senare!PUMPA!
Den här effekten är lite uttjatad men det bli ju rätt coolt!