Fadderbarn

 

Alla lag har ett eller flera fadderbarn, barn som bor i närheten som behöver ett litet extra stöd. Vår tjej heter Genevive. Hon har leukemi och har gått igenom två riktigt tuffa cellbehandlingar sedan i somras då hon fick sin diagnos. Idag välkomnade vi henne till vårt lag, hängde med henne, åt Uconn-glass och visade runt henne på campus. Det var en  trevlig stund för oss alla:))

Min söndag

  

Så här fint ljus var det ikväll. Men iskallt. Har haft tutoring i matte och skrivit en uppsats om Schopenhauer. Efter matchen mot Cornell i morse stannade vi på vårt standardställe Panera och jag åt en god äppelsallad.

In the backseat

Under vintern spelar vi tennis i en innehall 35 minuter från campus. Då möts vi utanför gymmet på campus och så kör vår Assistent Coach Hailey oss till hallen. När jag först fick veta om det här tänkte jag att det skulle bli jättejobbigt att åka så långt varje dag. Men det är faktiskt rätt skönt. Ser framemot den lugna lilla stunden längst bak (som freshman måste man sitta längst  bak) i vanen. Har hörlurarna i och tittar på allt det fina vi passerar. Lyssnar på musik efter vilket mood jag känner mig i.