Romme

Hola!
Har precis satt mig i bussen påväg hem från Romme. Har varit en ljuvlig dag i backen och med kompisarna:D Åkte mest med Marielle, Carro, Bea, Sofie och Simon. Eftersom jag hade fullt upp så tog jag inte så många bilder... Men men! Ha en fortsatt grym tisdag:)
Kram

30 Januari 2012

Hej!
Kom precis hem från skolan. Ikväll har jag tennismatch vilket ska bli väldigt kul och spännande. Är alltid lika nervös innan jag ska spela! I morgon drar jag och skolan till Dalarna och åker skidor:D Roligt! Älskar verkligen att åka slalom. Nu ska jag spela lite gitarr (:D) och sedan plugga lite innan jag far iväg till matchen.
För övrigt har det varit en helt ok dag, kunde varit bättre och kunde varit sämre. Något som är väldigt roligt är att vi får våra en-till-en datorer på fredag!! En Mac Book Air till varje elev från 6:an till 9:an. Snacka om lyxskola;)
See ya!

Söndagsbakning

Nu under kvällen har jag bakat glutenfria mandelcupcakes med apelsinsmak :D Det är första gången jag gör sådana här och resultatet blev jättebra. Eftersom pappa är glutenallergiker (tål inte vetemjöl) är det ganska svårt att hitta saker att baka. Men i de här skulle man bara ha mandelmjöl och i det finns inget gluten.
Resultatet blev gott och fint, och mäktigt! Nu ska jag sova. Godnatt! Sov sött:)
Här kommer några bilder från kvällen.Som ni ser så lade jag till en ny kategori i menyn; Bakning.