The Street Lawyer; Avklarad


Så här ser jag ut när jag ser något jag gillar. Eller tänker på något jag tycker om. Här tänker jag på att jag just tagit mig igenom The Street Lawyer (Tjock bok på svår engelska av John Grisham) precis. Riktigt jäkla stolt! Den var svår och till viss del lång tråkig. En massa files hit och en massa files dit. Jag kan ju säga att jag hade inte förstått mycket mer om den var på Svenska.
Nu måste jag fortsätta läsa, fast nu är det Mina Drömmars Stad och Kemiboken;/

Bara ett litet mellaninlägg om viktiga saker.Ta vara på vår jord. Kriga inte! Skräpa inte ner! Var dig själv!
Ingen kan göra allt men alla kan göra något!
Se gärna min drama-miljöfilm under kategorin "filmer" !
Kom ihåg att släcka lamporna när ni går hemifrån, stäng av mobilen och datorn på natten och tänk allämnt smart!
Ett starkt tips för en bättre människa: Var dig själv. Låtsas inte!

Varm Choklad i höstmörkret

Goddagens goddagens!
Nu har jag precis kommit hem från en lång skoldag. Som tur var sista lektionen Yoga, 1 timme och 40 minuter! Det är jobbigt men fruktansvärt skönt. Särskilt avkopplingen i slutet då man får massage och bara får vila^^
Nu tänkte jag göra lite läsläxor och för att göra det hela lite mysigare håller jag på att göra varm choklad. Alltså inte sån där proffisg med kakao och sådant utan jag kokar mjölk, vispar så att jag får skum och sedan häller i lite oboy:D Ni kan se mitt kök på en av bilderna nedan också, jag tycker bara att det ser så mysigt ut! Med soffan och den varma turkosa färgen som finns på både det ena och det andra!
 Sedan måste jag få lägga till en liten sak, bara för att jag är så himla stolt:
Jag fick alla rätt på Hemkunskaps provet
:D JIPPIE! :D
Här kommer lite bilder från dagen<3
Kram


hmhm.^^


Och slutligen en bild på Caroline. Privatmeddelande till CLH: Det här är min hämnd, fast den här visar din personlighet<3 Du är söööt!