Paula är en fjäril

Godkväll (Goddag till er i Sverige)!
Nu har vi ätit middag här i Thailand. Jag åt hemma och Paula, Thomas och Vanessa åt på restaurang. Väldigt tråkigt att inte kunna följa med, men det är nog bra att jag verkligen hämtar igen mig så att jag kan leva fullt ut och bada och sola resten av dagarna.
Paulas klänning (eller "jag har inget namn för det" som Paula sa) är oerhört fin och färgglad. Hon ser ut som en fjäril i den. Klänningen är från Matthew Williamson for H&M.
Visst är hon vacker?

Bilderna har jag tagit med Paulas systemkamera, och redigerat lite snabbt.

Vatten

Tog precis tre fina vattenbilder. För här i Thailand betyder vattnet väldigt mycket. Man badar i det hela tiden och måste dricka mycket hela tiden. Dock kan man inte dricka kranvattnet så det är flaskvatten som gäller. Tycker de har väldigt fina glasflaskor här på hotellet så jag tog en bild på dem.
Nu ska jag faktiskt plugga lite eftersom jag inte kan sola eller bada något idag (var ju sjuk igår och är inte helt frisk än).
Apropå ingenting så vann jag Veckans Blogg tävling på Mirjams blogg. Nice:D

Jag lever igen

Hej!
Idag mår jag mycket bättre. Känns som att febern är helt borta. Dock har jag fortfarande ont i halsen och är riktigt snuvig. Så det blir nog varken sol eller bad för mig idag heller. Vill bli helt frisk innan jag går ut i värmen igen. Kände att det var lite jobbigt idag när vi gick till frukosten i värmen efter att ha varit inne i vår kalla hotellvilla i nästan två dygn. Drog på mig min gula fina klänning från La Redoute och mammas sjal - perfekt när det är varmt.

gif

Visst blev den här bilden cool? Härlig tycker jag.