Gästinlägg av Marielle

Hej allihopa!

Lite kort om mig först: Marielle heter jag och jag går i Lous parallellklass. Jag och Lou har känt varandra sedan femman, då hon började i min klass. Snabbt blev vi väldigt nära vänner. På min fritid brukar jag vara med vänner, modella, spela fotboll och njuta av livet haha! Lou är en av de roligaste och mest spralliga vänner som jag känner! Vi har alltid så roligt med varandra!

I förrgår kom jag hem från London. Jag och min pappa var där i 5 dagar för att hälsa på min syster som bor där. Under dessa dagar gjorde vi inte så mycket, eftersom vi har varit i London så många gånger innan och besökt alla roliga turistattraktioner! Jag var dock på den otroligt underhållande musikalen ''We will rock you''. Musikalen bygger på den kända rockgruppen Queen och jag kan varmt rekommendera den!

Det var nog allt för den här gången! Ha nu ett fortsatt bra sportlov:)

På återseende/ Marielle 

Då:Nu:

Gästinlägg av Paula

Hello!
 
Jag heter Paula och har känt Lou sedan sommaren efter femman. Då åkte vi på tennisläger till Båstad tillsammans och lärde känna varandra, men det var inte förränn sommaren året efter som vi började umgås utanför tennisen. Efter det har vi bara blivit bättre och bättre vänner och idag har Lou och jag alltid sjukt roligt med varandra, vi bara babblar och babblar om allt när vi är tillsammans, haha :-)
Här är en lite hemsk men ändå härlig bild på Lou och mig från när vi var i soooolen tillsammans:)
 
 
 
Idag har det varit fint väder här i Stockholm så jag har gått en härlig promenad på Djurgården med min kusin Alva och min hund Changi. Jag längtar verkligen till våren och idag fick jag lite hopp om att den är på väg eftersom att solen sken!
 
 
 
Anyway, jag hoppas att alla har ett bra lov och att Lou har det jättehärligt i Alperna!
 
Kram /Paula

Gästinlägg av Marcus

Tja tja bloggen!
Idag är det då min tur att få gästblogga här på flickan gooosta. Lite kort om mig då då, jag heter som ni kanske förstått av titeln Marcos och är 16 años. På fritiden sportar jag ganska mycket, genom åren har jag hållt på med många olika sporter bland annat tennis som är väldigt hett på den här bloggen men nu är det rodd som gäller. Vinterperioden för rodd är dock ganska tråkig då det endast är innomhus så jag längtar så extremt mycket tills isen smälter.
 
Här får ni en bild på mig från idag tagen enbart er. Men tyvärr har jag inga smexiga bilder tillsammans med Lou som tidigare gästbloggare hade så ni för helt enkelt nöja er med den här.
#vettefanvaddethärgörförnågotmenvikör - #yolo #swag #tumblrboys