Sista provet i morgon

Hello!
Nu har jag kommit hem från tennisen. Det regnar utanför vilket inte alls är mysigt, det ska ju vara sådant där drömväder som det var förra veckan! I morgon är det terminens och där med åttans sista prov. Så jag ska köra järnet och sedan kan jag slappna av. I helgen har jag fullt fullt upp, men sedan börjar schemat lätta lite.
Här kommer en bild på mig och supersöta Louise idag:)

Tips på sommaravslutningsklänningar

Har varit en bra skoldag. Nu ligger jag och pluggar lite matte och kollar på skolavslutningsklänningar;) Tänkte dela med mig lite av några fina till er så att ni kan få lite inspiration. Jag menar inte att man behöver köpa en ny klänning bara för sommarsvlutningen, det är bara roligt att kolla på somriga plagg nu när sommaren snart är här. Då blir allt liksom lite härligare:D Alla klänningar har jag hittat på asos.com .
:
422 kr

:
596 kr

:
663 kr

:
265 kr

:
482 kr

:
337 kr

:
904 kr

:
1025 kr

Blandat

Ett litet snabbt tips till er alla. Om ni vill ha fler läsare på er blogg borde ni kolla in den här hemisdan:
http://www.bloggriket.se/


De här underbara bilderna tog jag på alla hjärtans dag. Så vissa av er har redan sett dem. Men jag kan aldrig bli mätt på de här bilderna, jag älskar verkligen färgerna! Jag har redigerat alla tre bilder med Instagram. Följ mig gärna där så kanske jag följer tillbaka. På instagram heter jag LouAlexandra. Alexandra är mitt mellannamn.
Det här blev ett så kallat mellaninlägg. Men lite sådant skadar ju inte.
Glöm nu inte att gå in på Bloggriket länken där uppe om du vill ha fler läsare;) Kram!