Gymmet med Marcus

Igårkväll följde jag med Marcus till Sats och tränade på gymmet. Det var superkul att få snacka med honom och testa lite olika grejer - bland annat klättring. Jag har aldrig varit på ett gym som inte haft samband med tennisen hehe. Så det var väldigt kul att få prova på.
 

Plugging

Hade tidig träning idag - 5-7 - och har därför varit hemma i någon timme nu. Det jag ägnat dessa timmar åt är en historiauppsats om filosofen Descartes tankar och filosofi. Måste säga att jag tycker det är väldigt intressant och givande att läsa om hur andra människor tänker och drar slutsatser om olika saker. Det är ungefär som att läsa religion, vilket lätt är ett av mina absoluta favoritämnen hihiho:)
Nu ska jag skriva vidare..

Lou Regens försvarstal ang ASK

För en tid sedan lovade jag William att jag aldrig i hela mitt liv skulle skaffa ASK. Det var det sista jag skulle göra eftersom det bara är tecken på inget liv och bekräftelsesökande. Men för någon dag sedan skapar William på skoj ett ask konto under mitt namn. Istället för att bli irriterad och ta bort det tyckte jag faktiskt att det var riktigt kul. Jag kände en våg av yolo och tänkte "Varför inte ha kvar den?". Så nu finns den där, Lou Regens ask alltså. Helt öppen och naken inför världens frågor. Ta chansen (för det är helt omöjligt att göra det i verkligheten eller här på bloggen eller på sms eller på facebook eller någon annanstans) och ställ en fråga om ni undrar något.
Om ni fortfarande tänker att alla har ask för att de är "99orrar" eller desperata människor sökandes efter bekräftelse så har ni fel. Jag kan bara tala för mig själv, men jag vet att jag inte har kvar ASK på grund av någon av dessa anledningar (jag är - om jag inte missuppfattat allting fel - varken 99:a, orre eller desperat efter bekräftelse) utan jag har kvar det för att det är en rolig grej.
Varsågoda att ställ frågor:))) Extremt taggad på att se vad ni undrar...
 
www.ask.fm/Louregen