4 teckningar

Målade lite. Var tvungen att komma upp från sängen så jag satte mig helt enkelt och målade (går bara när alvedonen verkar). Tänkte inte på vad jag målade utan lät bara penseln gå.
Vet att de inte var så vackra, och alla var väldigt konstiga och sjukdomsgjorda. Men vill ändå lägga upp dem :)
Jag har världens gulligaste vänner!

Ja, det har jag faktiskt. Nu när jag varit sjuk ett tag har jag fått många sms från kompisar som skriver att ajg ska krya på mig. Jag har också fått fina kommentarer. Några har ringt och pratat med mig. Åhh jag älskar alla mina vänner <3 Tack för att ni finns!
Idag har jag legat som en klubbad säl i soffan och sett på Tintin med pappa som också börjar bli sjuk. Då kommer min fina vän Paula förbi och lämnar en Häagen-Dazs glass som hon köpt till mig bara för att jag är sjuk. Det är så gulligt gjort så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Dessutom är det min favoritglass, med hela jordgubbsbitar i. Mums!^^
Vad skulle jag göra utan mina vänner?

Virkade kaniner

Idag kom pappa hem med två presenter till mig. Så himla gulligt. Det första var den superhyllade skivan med två systrar som har bandet First Aid Kit. Ska verkligen bli kul att lyssna på deras låtar, de har dessutom en jättecool stil. Väldigt trevligt:D
Det är en på pappas jobb som är grym på att virka och göra sådana här amurgumi eller vad det heter. Pappa tog med sig två utav dem hem till mig och Frank. Jag fick den vita flickkaninen och Frank fick den gråa pojkkaninen. Är de inte galet söta och välgjorda? Älskar sådant här!