Kniven del 1

Godkväll kära läsare. Denna trevliga torsdagskväll har jag och William spelat in del 1 av vår serie Kniven. Var väldigt roligt att få agera lite filmmakare igen! Titta och njut. Fortsättning kommer. 
 
Sammanfattning av del 1: Kalle samlar på skedar. En dag ska han beställa en guldsked från Egypten. Istället kommer det en kniv på posten. Han får en uppenbarelse att han måste göra något med denna kniv...

Williams debut

 
NikonD3100/Lou

Hmhm.. Vad är det för ackord han tar?
 
Var tvungen att lägga upp dessa bilder, väldigt fina må jag säga. Han har dessutom tagit dem själv. När jag var borta och jobbade med ett engelska projekt med Rebecka och Malva några timmar var William hemma själv och lekte lite med min kamera och självutlösaren.. Bra jobb!

Från outleten

 
NikonD3100/Lou

Köpte ju två sidenblusar igår när jag var med Sara i Barkarby. Den gröna från Odd Molly och den orangea från Filippa K. På tal om Filippa K sov jag och William hos henne igår. Väldigt mysigt, och trots att vi somnade efter halva filmen var det nice att se Harry Potter igen. Nu har jag, Melvin, Filippa och William tränat och nu ikväll får vi se vad som händer. Vill ha höstlov fram till jullovet åhhhh.