Nutella och öppet hus

NikonD3100/Lou
Tjenare! Sitter i Andreas mysiga rum med Marielle och Andrea själv. Till erat stora intresse sitter Marielle framför spegeln och lockar håret och Andrea håller på att göra sig i ordning inför Xfactor. Hon ska ju dit och heja på Awa!
Vi har precis varit på Viktor Rydberg Jarlaplans öppet hus. Var så mysiga lokaler och jag fick verkligen ett gott intryck. Får se var jag börjar på gymnasiet nästa år...
Nu ska jag snart dra hem för att äta middag med familjen. Sedan ska jag sova över hos Filippa. I morgonbitti har vi säsongens sista damlagsmatch!

Saknar bara litegrann

NikonD3100/Lou
Det är inte lätt att titta på de här oredigerade sommarglassbilderna utan att längta tillbaka litegrann. Mmmm...
Nej nu måste jag verkligen ägna mig åt kemi. Ha en fortsatt bra torsdagseftermiddag och kväll.

Andrea & Marielle

Iphone4/Lou
Tre bilder från lunchrasten på mina fina vänner Andrea och Marielle.
Vi fick sluta tidigare idag, riktigt skönt alltså. Nu ska jag pluggapluggaplugga och sedan dra iväg till träningen:) Det är så mycket snö nu! Hoppas det blir lite kallare bara så att det inte blir så mycket slask och så väldigt halt. Idag påväg till skolan till exempel ramlade jag på trottoaren, så jag fick gå två långa lektioner i dyngvåta kläder innan jag kunde springa (=gå extremt försiktigt) hem och byta.
Min kamera är på lagning efter att jag tappade den lite lite i golvet. Extremt klantigt, onödigt och hemskt men nu är det så;( Därför kommer det inte bli lika fina bilder som vanligt... Kan dock lägga in lite arkivbilder i senare inlägg:)