Näst sista dagen i april

NikonD3100/Lou

Fick sluta väldigt tidigt idag så när jag tog bussen hem valde jag att gå av några stationer tidigare så att jag kunde kolla lite i affärerna. Det är ganska avkopplande att gå på stan själv. Hittade fina saker på Zara men ingenting satt 100% SMACK så köpte inget. Dock fanns det ett par extremt sjukligt fina färgglada broderade höga shorts, men de var för dyra för att kunna köpas nu.
 
När jag kom hem kom William efter en stund och vi lagade pannkakor, som många gånger förr. Vi har verkligen blivit proffs på det nu. Idag hade jag skriftliga nationella i engelska och det kändes faktiskt bra. I morgon är det tal i svenska som gäller. Öva öva öva, är det som gäller.
Ikväll ska jag sova själv och det är alltid lika tråkigt. Har ni inte känt känslan så är det som att bli smårispad med en kniv i magen. Låter kanske överdrivet, men sover så mycket bättre när jag har William bredvid mig.

Ordning

NikonD3100/Lou

I julklapp fick jag pärmar och en hålslagare så att jag bättre skulle kunna hålla koll på mina papper. Nu har jag äntligen satt mig ner och sorterat och slängt det jag inte behöver. Det är så himla skönt! Det fick till och med plats en flik för kärlek...