Sista dagen på året

Gott nytt år allesammans! Jag och pappa hann spela en tennistimme idag faktiskt! Var roligt och bra eftersom jag har match på tisdag! Nu ska vi iväg till Malmö och jag lär inte hinna skriva fler inlägg ikväll! Men vi ses nästa år! ;) höhö^^
Var försiktiga med alla raketer x)
I morse vaknade jag och såg att det var frost på marken och på de nakna träden. Bilderna har jag tagit idag! De blev rätt fina:D men bilden på mig är några månader gammal, jag visar stolt (nja?) upp min ickediskreta glugg som nu nästan inte finns längre :D!
Kram

Rosa naglar!

Just nu sitter jag i soffan och "designar" mina lösnaglar som jag fick av min fina mormor i julklapp. De var fransk manikyr-naglar och ska jag vara ärlig så tycker jag att det är lite halv läskigt. Så jag bestämde mig för att måla på lite färg (det blev väldigt rosa och tjejigt) och sätta på lite små glittriga saker... Det var första gången jag försöker mig på något sådant här och det tyder resultatet på. ^^ men fullt så fult blev det inte! Här kommer några bilder, men kom ihåg; Jag är inte klar än!! På några av naglarna har jag bara målat grunden på ännu.

Framme i skåneland!

Jajjamensan! Nu har vi kommit fram till huset :) Det är mysigt här! Pappa har lagt in ved i brasan så nu är det dessutom varmt! Jag, pappa och Frasse har gått en promenad längs stranden, som vid den här tiden på året också är ganska trevlig. Jag har tagit jättefina bilder med Iphonen! Det är ganska öde här på vintern, men det är mysigt också.
Det kommer att bli mycket bilder den kommande veckan och lite mindre text eftersom vi inte har någon dator här och jag måste använda blogg.se appen (som för övrigt är väldigt seg).
Vi har en så oerhört fin gammaldags docka här nere i ett av våra vita skåp. Den är så oerhört underbar så ni får en bild på den! Jag har skrid älskat dockor, de är så underbara och magiska. Kom ihåg att det är jag som har tagit exakt alla bilder och sedan redigerat dem med Instagram (följ mig: @Loualexandra)!
Kram!