Måndagstankar

Gjorde en gosig gif-bild av ett foto på mig och Frank som hänger på vår vägg i hallen.
 
Jag kom hem för drygt en timme sedan och sedan dess har jag ätit mellanmål, pluggat lite och försökt flytta en tennismatch i Klubbmästerskapen så att jag och William ska slippa lämna W.O. Tyvärr verkar det som om det inte kommer att lyckas. Om det är något som får mig att bli väldigt nedstämd (löljligt men sant) så är det att behöva lämna walk-over. Det känns bara så extremt onödigt, särskilt när man har stor chans att faktiskt vinna matchen om man spelar den.
 
Nu ska jag försöka glömma tennisen för någon timme och sätta mig in i Japans höga självmordstatistik.
Hejdå så länge.

Ryggsäck - ja tack

Jag bytte ut min skolhandväska mot en ryggsäck och en enkel tyg/skinnväska. Fick helt enkelt nog av att bära min tunga dator och skolböckerna som väger kiiilon. Ryggsäck är min nya grej. Det ser ju riktigt coolt ut dessutom. Den här outfiten körde jag på en dag förra veckan och det är nästan lite skatetjej över den. Me gusta.
 
 

Snart kör vi!

Bilden är från sommaren 2011 då jag, pappa, Philip och Kjell var på Vångavallen för att stötta vårt älskade Trelleborgs FF.
Beddingelegenden Kjell gick bort i vintras men han finns kvar i allas våra minnen.
 
Det gör även TFFs femteplacering i Allsvenskan 2010. Året efter åkte vi ner i Superettan och året efter det blev det Division 1 där vi är och grötar även denna säsong. För den 18:de april sätter det igång och självklart ska jag vara på plats och heja på laget så fort det finns en möjlighet. Nu taggar vi Allsvenskan 2016!