Upp och ner

Ibland kan jag inte hålla tårarna inne. Jag vill bara hem, bort härifrån. Övertänker, vill inte, vet inte, vilsen. Vad är hem? Vem är jag? Var är jag påväg? Vad är meningen med allt? Försöker hitta orsaken till måendet. Gräver. Klagar och jämrar mig. Hittar brister i allt. Men kommer inte riktigt på vad det är. 
 
Dagen idag började med den sinnesstämningen (först styrketräning 06.30, sedan en glömd idiotläxa och sedan en långsam engelsklektion med en lärare som pratar väldigt lågt och har väldigt många konstiga ticks) och höll i sig enda tills att jag slog det första tennisslaget.
 
När jag spelar tennis försvinner liksom det runt omkring. Väldigt skönt. Efter en lång träning i 30 graders värme (var inte för varmt idag, bara skönt, härligt varmt), med avslutande beachvolleyboll, kände jag mig glad igen. Till och med riktigt nöjd. 

Förstår inte hur det kan gå så upp och ner när ingenting faktiskt har förändrats runt omkring mig. 
Visste verkligen inte var jag skulle ta vägen av olycka tidigare idag. Och nu mår jag bra och njuter i min säng av att ha pluggat "klart" för dagen och ha på min sidenpyjamas jag fått av mamma och pappa. Känner mig mätt och belåten och livet är bra igen. Skönt att det jobbiga ofta går över så fort för mig. Tack för det.
 
Även om det kanske känns så ibland.. 
 

Nästa steg

Till morgondagens designlektion ska vi alltså ha valt ut 5 olika förslag. Det var svårt att välja men till slut blev det dom här: (Fortfarande bara rough drafts så försök er tänka hur de skulle se ut datagjorda)

Nu får ni hjälpa mig igen! Rösta (om du läser från mobilen, klicka på länken precis här under för att rösta) på vilken ni tycker är bäst att satsa på i det här projektet!

http://www.easypolls.net/poll.html?p=59a61a24e4b0f0b62d08ab8f

feedback surveys

JavaScript is disabled!

Klicka här!!

Min första riktiga drawing-class

Jag visade ju er det underbara drawing-klassrummet förra veckan. Idag var det dags igen. Den här gången började vi att skissa. Vi fick välja något i klassrummet att rita av. Jag valde en skulptur av en hand.

Så här blev det: