Mitt smink

 NikonD3100/Lou
 
På senare tid (inte på sommaren dock) har jag börjat sminka mig allt oftare, för jag tycker det är så himla kul. Det  är ju som att måla, fast man gör det på sig själv.
 
När jag sminkar mig är det dessa produkter jag använder, men oftast inte alla samtidigt.
Nu när jag har färgat ögonfransarna använder jag inte mascara, däremot böjer jag fransarna (köpte min första ögonfransböjare förra veckan på Åhléns) vilket jag tycker blir fint. Läppstiftet från Loreal använder jag som rouge.
Mascaran högst upp till vänster och highlightern längst ner till höger är från Benefit. Borsten från H&M, precis som ögonbrynspennan. Concealern är från Loreal och är grym, ögonskuggan från FACE och bronzingpudret från Sheercover.
 

Ljusblått guld

NikonD3100/Lou

Fick ett ryck och kände för att måla naglarna. Här ovan ser ni resultatet. Ljusblått och guldigt är mjuka färger som är väldigt fina tillsammans:) Naglarna på högerhanden blir aldrig lika fina som de andra, men jag är ganska nöjd ändå:) Nu får vi se hur många timmar jag kan hålla det i så här fint skick hehe.

Förbeställt

 
Äntligen är det dags för Sims 4! Har förbeställt spelet som kommer ut om bara några få dagar. Som erfaren Sims-spelare sedan 10-årsåldern är jag supertaggad på ett helt nytt spel x)))