Regnig skiddag

Tjo!
Nu är jag duschad och klar efter ännu en dag i backen. Idag var vädret inte härligt alls utan varmt (inte på et bra sätt) och regnigt. Men det var mest på morgonen. Sedan klarnade det upp lite och det blev betydligt bättre:) Det blev iaf några riktigt ljuvliga åk med familjen och familjevännerna vi åker med. Till lunch åt vi pizza (haha) och snart ska vi promenera bort till en restaurang och äta vår sista middag i storlien. I morgon ska vi också åka (wiho :D) men på eftermiddagen tar vi tåget hem till Stockholm.
Här kommer några få men fina bilder från idag. Den första är på min söta lillebror Frank:)
ohh ser så liten ut på den här bildenx)

Svar på kommentarer

Tjenare!
De senaste dagarna har jag fått många och jättefina kommentarer på bloggen. Blir verkligen glad för allt ni skriver:) Jag tänkte visa upp några av kommentarerna här i det här inlägget och svara på dem!
-----------
svar: Åhh tack sååå mycket! Blir så glad:) På de där bilderna i "Äntligen Sportlov!"-inlägget hade jag precis tvättat håret x) hehe^^
-------------
svar: Tack så mycket! Vad roligt att ni gillar den:) Har fått flera sådana här kommentarer ang min pippitröja. Jag har gjort den själv, jag gör (den är inte klar ännu) den helt själv. Har dock fått lite hjälp med att tolka instruktionerna i mönstret.

--------------

svar: När jag var 4 började jag spela tennis på somrarna, men inte på höst, vinter eller vår. Det var först när jag började 3:an (var 9-10 år) som jag började spela tennis varje vecka.
image description
-------------

svar: Har fått många sådana här kommentarer och jag blir så glaaaad! :D Tack tack tack! Svar till Hanna: Vad underbart att du tycker om min blogg och vad roligt att du gillar Det Gyllene Ägget* :) För de som inte vet så gör jag egna filmer, har lagt ut några av dem under kategorin "Filmer", där bland annat Det Gyllene Ägget finns!:)
make gif
----------
svar: Tack! Jag gör gärna bloglovin-byten. Inte bara med er utan med alla! Det är bara att skriva en kommentar i ett inlägg attt du vill göra bloglovinbyte, sedan svarar jag på er blogg och bekräftar att vi börjar följa varandra!:) För att följa mig klickar ni på min egengjorda Bloglovin-ikon i menyn.

----------


Svar: Tack så jättemycket, jag är faktiskt nöjd med den:) Jag gör allt som har med min design att göra själv i Photoshop. FIck det nyaste PS i julklapp: Photoshop Elements 10. Jag kan ju glädja er och mig själv för den delen att jag håller på med en helt ny och fräsch design just nu. Jag åker hem från fjällen i morgon kväll. Så i helgen ska jag fixa den. :)God morgon!

Onsdag idag, fortfarande lov. Så himla underbart:D Jag sitter i soffan i vår stuga och dricker varm choklad. Snart ska jag kasta mig ut för Storliens backar. WIHO! Jag blev klar med mitt pippitröjabakstycke igår så nu ska jag göra om framstycket som jag egentligen redan har gjort. Men det blev riktigt fult jämfört med det här nya bakstycket s jag ska göra ett nytt framstycke. Tröjan ska ju bli perfekt och ni ska få se resultatet:)<3
KRAM